Mindenkit szeretettel várunk a 2013. április 9-én, kedden induló helyi élelmiszertermelők jó gyakorlatát bemutató előadássorozatunkra, ahol a termelők a kreatív munkától az értékesítésig beszámolnak személyes tapasztalataikról. A program-sorozat a Tokaj-Hegyalja,Taktaköz,Hernád-völgye Idegenforgalmi és Kulturális Egyesülettel partnerségben kerül megvalósításra.
HELYSZÍN: Tokaj, Serház u. 1.
(TURINFORM iroda feletti előadó)
Kezdés: minden alkalommal 16.30
KÓSTOLÓ: az előadásokat a Sárga Borház Étterem által helyi élelmiszerek felhasználásával készített ételek kóstolója követi.
04.09. Gyümölcsökből készíthető helyi termékek
Pásztor Péterné - Ízes Örömest
lekvárok, zselék, gyümölcssajtok
04. 16. A tejtermékek, mint helyi termékek
Bodnár Sándor - Tokaji Sajtmanufaktúra
friss és érlelt sajtok és egyéb tejtermékek
04.23. Vadon gyűjthető alapanyagokból készíthető helyi termékek
Koltay Gábor - Királyi Csemegék
lekvárok, szörpök, tartósított erdei gombák
04.30. Húsáru –mint helyi termék
Kobzos István –Kocsis-tanya
mangalica termékek
FIGYELEM!
A helyi termék-kóstolók színvonalas lebonyolítása érdekében kérjük jelezzék felénk részvételi szándékukat az egyes előadások előtt egy nappal alábbi e-mail címen:
E-mail: