Kutatóintézetünk a tavasszal Tarcalon lezajlott szőlész-borász konzultációk után ismét  szőlészeti-borászati szakmai előadássorozatot indít ezúttal Sárospatakon, ahol a borászati ágazat elismert szakemberei hívják közös gondolkodásra a szőlőtermesztéssel, borkészítéssel foglalkozókat és természetesen az érdeklődőket is.

Helyszín: Sárospatak, Eötvös u. 6. - Művelődés Háza
Időpont: kezdés minden alkalommal 16:00

Program:
2013.09.12. Hordóhasználat - Kalydy András, Kádár Hungary Kft.
2013.09.19. Mustok, borok derítése - Reisner Tamás italipari termékmenedzser
2013.09.26. Borászati élesztőkultúrák - Kállai Zoltán, Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
A Janus-arcú Botrytis - Karaffa Erzsébet, Debreceni Egyetem, Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézet
2013.10.03. Pincehigiénia, borbetegségek és kezelésük - enzimek, antioxidánsok, tápanyagok, baktériumok - Dr Kovács Tamás, Kokoferm Kft.
2013.10.10. Előkészítés és érlelés alatti borkezelés a gyakorlatban - Bacsó András, Tokaj Oremus Pincészet
2013.10.16. Palackozás, bortárolás, értékesítés, bormarketing - Kalocsai László, Dereszla Pincészet

A szakmai műhelyek az előadásokat követően ÁLLÓFOGADÁSSAL folytatódnak, ahol folytatjuk az eszmecserét.

A PROGRAMON A RÉSZVÉTEL INGYENES, DE ELŐZETES REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. VÁRJUK SZERETETTEL!
Regisztrálni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet. Köszönjük!

 

A projekt címe: A Tokaj-Hegyalja Térségfejlesztési Program megalapozását segítő értékvédelmi és borászati szakmai műhelyek szervezése
Kedvezményezett: Tokaji Borvidék Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a  Nemzeti  Vidékfejlesztési Program Irányító  Hatóságának jóváhagyásával valósult meg. 

 valami