Szaktanácsadás

Nyomtatás

Alábbi linkre kattintva letölthető és olvasható a jelenleg érvényben lévő Tokaj termékleírás,  melyet az eredetihez képest formailag módosítva, azonban tartalmi változtatás nélkül teszünk közzé a zempléni  termékleírással kibővítve.

- Termékleírás a TOKAJ oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel (OEM) ellátott borászati termékekhez (kivonat) és a ZEMPLÉN oltalom alatt álló földrajzi jelzéssel (OFM) ellátott borászati termékekhez (kivonat) 

Heti növényvédelmi előrejelzésünk megtekintése

-A szőlő növényvédelmét szolgáló, kereskedelmi forgalomban kapható gombaölőszerek listájának megtekintése

-A szőlő növényvédelmét szolgáló, kereskedelmi forgalomban kapható rovarölő szerek listájának megtekintése

A Tokaji Borvidéken a 2015-2016-os télen nem volt fagykár. A rügyek kielégítő számú fürtkezdeményt tartalmaznak. A károsítók jelen vannak, de nem jelentős mennyiségben. A 2015. évi vizsgálatokhoz képest megfigyelhető, hogy a kártevők átlagos egyedszáma növekedett, viszont a ragadozó atkák száma csökkent a 2016-ban megvizsgált mintákban. A téli két jelentősebb fagy sem okozott a kártevők számában csökkenést. A szőlő jó állapotban indul neki a 2016-os évjáratnak.

További részletek ide kattintva elérhetők: "Az áttelelő szőlőkárosítók"

Tokaji borkóstolás

Tarcalon a Könyves Kálmán Pincében
Tokaj-Hegyalja egyik legrégibb, és Mária-Terézia által új ágakkal kibővített pincéje maradandó élményt nyújt a látogatóknak.

Boreladás

Élményszüret

Hírlevél

Itt feliratkozhat a havonta megjelenő "Szőlő-levél" című hírlevelünkre.

Szőlő-levél archívum

Az eddig megjelent számok itt érhetők el.

2018. © Minden jog fenntartva! Készítette: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.